Pass 42 (Skivstång)

Träningsveckan är inledd!
Idag kände jag mig starkare längre än tidigare, inte så att jag orkar hela vägen nu heller, men jag höll ihop det bättre idag..det känns bra och jag ser framför mig hur det kommer att kännas ännu bättre om en månad. Det blir spännande.
Problemet med att inte orka hela vägen är att axel-delen blir lidande då jag är så pass trött att jag inte kan köra fullt ut på de övningarna, men ju mer jag orkar, ju mer kommer jag kunna köra där också. Jag ser det som att benen ändå är viktigast, så där vill jag köra fullt..
Körde också ur mig känslan efter att ha varit på arbetsförmedlingen för första gången på över 14 år..det kändes verkligen sådär..att skaffa nytt jobb har stigit rejält på listan nu! Ekonomiskt kommer det inte vara några problem innan juni iaf, men det vore skönt med ett jobb. Har också kommit så långt i träningen att jag tror mig kunna hålla ihop det även med ett jobb. Lite ändringar i upplägget kanske behöver göras, men jag bör klara åtminstone 5 gånger i veckan även med ett jobb...
 
Plankanutmaningen: 20 sek - check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback