Ett förtydligande..

Det där sista inlägget räknas inte eftersom det bara gällde ett meddelande om att jag bara skriver ett inlägg idag eftersom jag är så trött att jag inte ens orka surfa runt efter töser som fryser eftersom de har för lite kläder på sig...

Följaktligen räknas inte detta inlägg heller..eftersom det bara är ett förtydligande av det tidigare inlägget som inte var ett inlägg eftersom det bara meddelade att jag bara skriver ett inlägg idag..så det handlade inte heller om något och då borde det inte räknas...här protesterar säkert någon och hänvisar till mina övriga lite drygt 100 inlägg som inte heller handlar om något, men det är en viss skillnad eftersom det senaste inlägget, som inte är något inlägg handlar om att jag bara skriver ett inlägg idag och därför inte handlar om något..

Följdaktligen har jag bara skrivit ett inlägg idag eftersom inte heller det här inlägget (som för övrigt inte heller är ett inlägg) handlar om något utan bara förtydligar det tidigare inlägget som inte var något inlägg utan bara en liten bisats, ett kort meddelande som ser ut som ett inlägg, men inte är det.

Alltså är varken detta inlägg eller mitt senaste inlägg något inlägg eftersom de inte handlar om något till skillnad från mitt enda inlägg idag som handlar om...ja, fan vet, men det handlar åtminstone om något till skillnad från de två sista inläggen idag som inte är några inlägg eftersom de inte handlar om något..

Capisce?

"Förmågan att försvåra det enkla & missförstå det självklara är guds största gåvor till mänskligheten
Långt större än förmågorna att tänka logiskt och rationellt,
åtminstone verkar det så om man ser hur världen ser ut idag"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ja. Nu blev det verkligen tydligare! Hm... få se.. innebär det här att det kommer ett nytt - eller ett inlägg nu? Ett riktigt ett? :o)

Postat av: Jerk

jag vet inte..eller om det redan kommit ett?? :)

2006-03-14 @ 21:54:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback