Popcorn, hiphop & rörd till tårar

Handen upp de som tror att jag briljerade när jag poppade popcorn igår kväll??..någon kan väl visa lite tro på mig iaf?? Nähä..ingen...nåja, ni fick ju rätt så...

Misslyckades totalt...mina nostalgiska återblickar hade totalt raderat de miljoner ggr jag misslyckats med popcornen i min ungdom...de gånger jag lyckats smälta påsen på kastrullen..vidbränt popcornen så man blivit tvungen att fly huset...alltså innan vi fick en mikrovågsugn och man köpte flottiga mikrovågspopcorn..

Igår var inget större undantag...första satsen misslyckades kapitalt...jag vidbrände popcornen...kastrullen såg ut som fan...var nära att slå på gasen..vänta..vänta och sedan tända tändstickan..en liten gasexplosion kändes som en lysande idé just då, men för ovanlighetens skull tog jag tag i det hela..slängde de brända popcornen i vasken och startade på en ny sats...spillde ut opoppade popcorn över halva köksgolvet..och givetvis bakom spisen..då var det nära igen, men till slut lyckades jag och popcornen blev vansinnigt goda..synd bara att jag ännu inte lärt mig dosera rätt..och det går ju inte att spara popcorn..så när jag gick och lade mig kände jag mig fetare än någonsin...magen såg ut som mr Kreosot...

I morse när jag klev upp för att titta på starten på Vasaloppet (hur gammal är jag egentligen) stank det fortfarande brända popcorn i lägenheten..men efter jag diskat, slängt de brända popcornen och dragit ut för att titta på Bajens damer när de spöade skiten ur Dalen hade lukten släppt...

Råkade ut för en otrevlig grej på vägen från Ringen till hemmet...en liten grabb såg min fina Bajentröja och sa "Bluää Hammarby"..va fan..åk hem till Östermalm snorunge..sa jag inte...jag bara log och tänkte på min dotter som är så mycket smartare än lillgrabben...stackars barn, så ung och redan på glid...

En trevligare grej skedde igår..jag hade lite problem med inspirationen igår, så förutom att läsa de bloggar jag brukar (en 4-5st) kollade jag också upp deras länkar..utifall jag missat någon kanonblogg..

Iaf, kom till en länk där det stod "Rolig läsning"..klickade på den och kom..hit...sagolikt...underbart..jag är rörd till tårar..okej..kanske inte till tårar, men jag gick och lade mig med ett leende igår..ett leende och en uppblåst mage full med popcorn..

En omgång kvar av Dream Team..jag leder fortfarande, men ledningen har krympt till 29 poäng..ledde med över 80p för en vecka sedan..det vore ju såååå rättvist om jag inte vann...jag har bara varit i ledningen typ 40 av 49 omgångar...de senaste två månaderna har jag dominerat..alltså ligan vi har på jobbet..vi får inte göra några byten, så jag har tappat lite på slutet eftersom min kapten är skadad..ger mig fan på att det går åt helvete...jag som behöver pengarna bäst..det kanske inte låter mycket med 900 spänn, men för mig är det en förmögenhet just nu..

Är inne i en hiphop-period just nu...typ idag..nej, Hellskater snurrar inte på skivtallriken...men Beastie Boys, Rusiak och Petter..bara vita snubbar..och det är ju det som hiphopen är känd för...vita snubbar..duh...är bara det att jag inte anser hiphop vara det bästa någonsin...så jag köper inte sådana plattor så ofta...Beastie Boys köptes mest av nostalgiska skäl..License to ill...underbart..lyssnade på den ganska mycket under perioden med Beachie Boys...så, var tror ni namnet kom ifrån??

Kom på en sak som är bra med att vara singel och patetiskt ensam...om man lagar Tacos kvällen innan så blir det nog mycket köttfärs över för att göra en nachotallrik dagen efter..gissa vad jag äter idag??

Nej, ska byta ut lite musik i mp3-spelaren..har haft samma sedan september..börjar bli lite tjatigt..det är för lite Ebba Grön i den just nu...kanske ska go all punk??..får se.. vet inte just nu..

"Yo, there's a house on a top of a hill,
where I prefer to hang out and chill!
If you'd have seen my house on the hill,
you'd come knockin' to escape the real"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Skrattar.... du hade ju en helkväll! ;o)

Postat av: Jerk

jo..en riktigt rolig helkväll..inte..men, sånt e livet när man ska vara ordentlig..och pank :(

2006-03-05 @ 23:26:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Alfio

Har du köpt rusiak senaste verk? psykedelisk men ändå bra på nåt vis...

2006-03-06 @ 13:38:19
Postat av: Jerk

näe..har bara Magic Villa...köper inte så mycket skivor längre..erkänn nu..du frågade bara för att bli kommentar nr 100? :)

2006-03-06 @ 15:52:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback