Up, down, down,downdowndown down..and then suddenly up, WTF??

Vilken dag..vaknar innan alarmet går igång, tänker jag kan dra mig till dess...vaknar en halvtimme senare och det är dags att gå upp...drar för första gången den här veckan inte på mig 3/4-byxorna, sportar jeans istället, när jag kommer ut är det varmt..gratistidningarna slut när jag kommer ner till tuben...till jobbet..stress..as usual..

Men, under eftermiddagen händer något..jag börjar komma ikapp, jag ser ljuset i tunneln..det börjar kännas bra..ja, jag vet faktiskt...Va? Näe, jag är fortfarande grinig, men ändå..det kändes som om det fanns hopp för livet..det är ändå torsdag..

Sen började det..eller, det fanns en sak som oroat mig hela dagen...första matchen i fotbollen..det såg inte så bra ut med antal spelare..det löste sig...sen ringde Kash, du jag är inne i stan och ska käka..det är sjukt mycket bilar här, jag hinner nog inte hämta dig..ok, ring om en timme och säg hur det går...

Tar tuben hem, allt funkar..stirrar ner i en urringning..allt känns bra..hem, börja byta om..var fan är min  matchtröja? Ok, pengarna till domaren är med..just jävlar, benskydden..packa i dem..nu är jag klar..jag kommer hinna med bussen...ut i trapphuset..helvetesjävlaskit..vattenflaskan..låsa upp lägenheten..hämta flaskan, fylla på den och så iväg...ner i tunnelbanesystemet, missar ett tåg med 10 meter..nästa om 4 minuter..ridå...
Kommer till Gullmars..precis missat bussen..nästa om 18 minuter..men om 8 går en buss till Älvsjö..tar den..kommer fram till Älvsjö, börjar gå mot grusplanen..ringer Kash, han är fortfarande på Söder...skit, får gå hela vägen..försöker springa lite..ger upp..powerwalkar istället..200 meter kvar, då blåser domaren igång matchen, 50 meter kvar då gör motståndarna 1-0...resten kan ni läsa i inlägget nedan..suger hästpung iaf..får skoskav...

Får sms från dotras mor under matchen..ignorerar det, övertygad om att något ont kommer hända mig..vart ska hon flytta nu? Bahrain?
Läser sms:et när jag kommer hem...hon vill att jag ska ringa..gör det..inget svar..hon ringer snart upp...hon och dotra ska upp till sthlm om två veckor och hon undrar om jag kan ha dotra den helgen..men om jag kan..mer än gärna..jag har inte sett henne sedan mitten av juli..jag blir lycklig..en bra avslutning på kvällen..

Jag får också datum på dotras alla lov och studiedagar, så nu är jag redo för vilka helger jag ska ha..eller vilka helger som kan komma ifråga åtminstone..ser faktiskt ut också som om jag inte kommer ha henne på nyårsafton utan veckan efter...vi får se..jag är glad iaf..

Så, jag undrar vad som kommer gå åt helvete imorgon istället??

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Ja men titta. En som nattbloggar. Det förklarar ju varför du försover dig hehe. Precis som jag då hmmm. Japp, tidningarna var slut imorse. Jag blev fett sur. Vi måste nog stiga upp tidigare hörru.

2007-08-17 @ 00:29:57
Postat av: Jerk

Slut imorse också..rent störigt, City får lägga större högar i Läckerbiten-korsningen..jag är upprörd ;)

Postat av: Blingbling

Exakt. Eller så får de placera en cityutdelare vid läckerbiten, som dessutom spar två ex om vi skulle bli sena. Det här håller inte.

2007-08-17 @ 13:22:53
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Det är en lysande lösning. Här är din hög med tidningar och de här två ska Blingbling & Jerk ha, Jerk är lite osäkert men han dyker nog inte upp före kvart i nio här iaf.. :)

2007-08-17 @ 14:04:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback