Friskt vågat, en femtedel vunnet..

Planen var strålande..komma hem, laga till Tacos, smälta maten och sen...slå in sista klappen, klistra på de nyinköpta etiketterna på de övriga redan inslagna paketen, fixa räkningarna, klippa naglarna, stryka och sen ha en hel helg på mig att slappa..

Sanningen?

Komma hem, somna i soffan..käka Tacos vid 22-tiden...anstränga sig till det yttersta och lyckas slå in det sista paketet och skriva etiketterna..så nu måste jag anstränga mig lite imorgon också...

Till råga på allt så läggs det till ett par saker imorgon...skriva ett rim åt Sugarn...göra en tjänst åt en vän..troligen den största tjänst jag någonsin gjort..det kommer bli tufft psykiskt att klara av det, men jag ska lyckas...funderar lite på att köpa en ny skjorta åt mig också...kanske ska göra räkningarna först så jag ser vad jag har råd med...

Nåväl...jag skulle gå och lägga mig för två timmar sedan för att vara utsövd till julkalendern imorgon bitti..får väl skippa det där med att vara utsövd, men julkalendern ska jag se..

Kommentarer
Postat av: vargakvinnan

planerna är alltid strålande, konstigt nog blir de sällan förverkligade. nåja, jag hoppas du får ihop allt och för allt i världen inte missar de två sista avsnitten av julkalendern nu! de måste ju få spendera jul tillsammans, right? god helg och kram.

Postat av: Jerk

Det märkliga är egentligen att jag vet om att jag kommer vara helt slut på fredagskvällen när jag kommer hem, ändå gör jag alla dessa planer..nåväl, jag hade idag på mig också..och imorgon..så jag är klar...och inte missar jag julkalendern heller..nu är det riktigt spännande ;)
God helg och kram på dig också..

2007-12-22 @ 20:24:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback