Nolabäckenskalle..

..Så nu är det allmänt känt på jobbet att jag har en blogg..kanske illa..

Annars var det stående skämtet att alla skulle lämna tomburkarna till mig innan vi drog från kontoret..skulle bli billigare för VD:n..och höjd lön åt mig (ja, det är även allmänt känt att jag gnällt på lönen i några år..nu har jag släppt det, så då skämtar de om det)..sen var det standardskämten om sossar och moderater..jag är sosse och hjon..de är moderater och jag är slaven typ..

Sen undrar jag om det är fel att jag står vid en bardisk och VD:n försöker övertyga mig om att jag gör ett jävligt bra jobb och att "alla" säger det samtidigt som jag säger nej..jag är inte alls nöjd, tycker att jag inte alls gör ett bra jobb nu..

Sluta nedvärdera dig själv säger han..jag fortsätter trycka ner mig själv (vad ska jag med ovänner till..jag sköter det ju bra själv?)..nej..jag kan ärligt inte säga att jag gör ett bra jobb nu..det är för mycket för att det ska fungera..inte alls Jerker..du är så jävla bra..ska jag tro min VD så är jag den som sitter säkrast på min plats av alla på företaget..och nej, jag stod emot..jag sa inte "show me the money"..

Det slutade på Donken mitt i stan med VDn och snack om barn..fan så spännande..iofs..var på Berns för första gången också (det är ju inte min del av stan..)...fick reda på att I och  chefen inte är ihop..som det snackats lite om (mest i mitt huvud kanske..hon är söt I..)..hittade inte röda rummet..(där satt det en flicka, men hon vägrade dricka..).

Ett klagomål...Sofia Rågenklint..parodin på henne retade mig lite..det var fel dialekt på dalmålet (jag vet..alla 08or tyckte säkert det var klockrent..jag retade mig på att det lät mer som Borlängemål än Äppelbomål)..undrar om jag borde sms:a fröken Bäck nån gång igen?..annars höll jag på att dö av skratt mest hela tiden..

Inga skandaler..Lisa hann hem innan dess..vet inte..blev berusad, men inte aprak..lite missnöjd..inga patetiska närmanden mot någon..ingen fumlig, förbjuden kärlek..inga stulna kyssar..inga skandaler..fan..jag har ändå ett visst rykte att försvara..misslyckades totalt..

Nåväl..det kommer väl en sommarfest i september också..

Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

man har alltid en fest att återupprätta sitt goda rykte på. ;)

Postat av: Jerk

om det nu är ett så gott rykte vet jag inte..men ett rykte iaf.. ;)

2007-01-27 @ 12:40:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Louise

Vill ju inte vara neggig, men du vet vad Murphy's laws of Commerce säger: A pat on the back is only a few centimeters from a kick in the butt ;)

Har du inte tittat på dem så borde du. Har en bestämd känsla av att de skulle tilltala dig ;)

2007-01-27 @ 20:55:57
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Jerk

kanske det kanske..får ta mig en titt någon gång :)

2007-01-27 @ 23:00:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback