Snygg naken..en undran..

Jag har skrivit om det förr...hur uppenbart lysande idén är och att jag är rent deprimerad över att jag inte kom på den och sedan fick fronta som nervös programledare med rodnad över hela halsen när jag tallade på tjockisarna..

Nu har jag suttit och funderat, när jag sett på den engelska förlagan, om inte namnet är väldigt missvisande..för att de ska bli snyggare nakna krävs ju dunderdiet och fakirträning..eller fettsugningar..tjejerna blir ju inte snyggare nakna, men de får lära sig hur de ska klä sig så att de ändå ser fräscha ut..något som även jag skulle behöva..men jag har inte en tanke på att ligga naken på ett kallt studiogolv och flasha tuttarna eller min håriga röv..

Alltså borde programmet heta "Snygg påklädd"..fast det är klart, de hade de tappat tittare på..jag hade inte kollat..nu när jag vet att jag får se lättklädda tjejer tittar jag också och ojar när jag ser vilken skillnad det gör med en bra behå, eller den där omlottklänningen..

Jag kanske kan öppna en liten privat grej..nästan som på tv, har du sett snygg naken? Här är verklighetens nervösa tallare som ska få dig att klä dig snyggare..fast fotograferingen är givetvis enbart för mitt privata fotogalleri..

Eller kanske har frustrationen slutligen slagit över?? Det är nog dags för Karsudden för mig..jag klarar inte ens att fokusera inlägget på det jag tänkte skriva utan flyter ut i något gubbsjukt...va fan en kram iaf? Du kan väl spotta på mig åtminstone, jag förtjänar mer än att bli helt ignorerad..Tyskland here I come..

Kommentarer
Postat av: Blue

K.....ram???
Törs knappt skriva ordet... för jag är rädd att du ska börja stalka mig då... *asg* så gubbsjuk som du blivit.
Fast å andra sidan... gubbsjuka "gubbar" brukar ju hålla sig till yngre förmågor... jag är ju faktiskt äldre...
Phue... jag klarar mig mao.
Oki, så då kan du väl få en till kram... KRAM!

Postat av: Jerk

men..en riktig..ingen skriven..det räknas inte..*mutter mutter*..nåja..om alla fick kärlek fanns det ju ingen som kan vara ett varnande exempel..

2007-07-05 @ 15:28:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Miss E

Tack för den fina komplimangen, håller tummarna för att du får talla lite på någon i sommar.

2007-07-05 @ 15:47:17
URL: http://blogg.passagen.se/lee79
Postat av: MyyZz

Jag delar gärna ut kramar både till höger och vänster och till tjejjer, killar tanter och gubbar... jag tycker om att kramas :-) DET är tokmysigt:-)
KRAM

2007-07-06 @ 10:51:45
URL: http://blogg.myyzz.nu
Postat av: Jerk

du får en chans ikväll ;)

2007-07-06 @ 18:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback