I've given up sex for funk

Nästa lördag spricker mina två vita månader(det som skulle varit två vita månader)...Puman från Ösmo har kalas och jag är bjuden..I know..sanslöst..en vacker tjej bjuder mig på kalas..Is god on vacation or what??

Nykter på ett kalas? Jag förstår inte riktigt frågan?? Aldrig...never..som att gå på Söderstadion och inte få höra "Just idag är jag stark"..not for me..

Sist jag var på kalas hos henne var två år sedan..stannade lite väl länge den gången..vet inte vad jag tänkte..jo, hon kommer säkert finna att kroppsbyggnad a´la späckhuggare är the new thing när hon nyktrat till...för övrigt köpte jag en Moneybrother-skiva samma dag...To die alone...yup..mitt livs ledmotiv...No question about it,I'll for sure will die alone"..

Tragikomiskt...

Sen tar den nostalgiska sidan vid och jag börjar komma ihåg hennes doft..hennes vackra kropp...bussresan hem dagen efter..och det enda jag tänker är skärp dig för fan..vad är oddsen att hon gör samma misstag två ggr..och vill du ens själv det?? Den lilla självkänslan som finns..ska du låta den regna bort för en kyss...

Varför bjöd hon mig? Trodde jag skrämde henne på nyår..äh..jag vet inte..kan ha varit för TTs skull också..han pch hans flickvän ska dit..så han får någon att prata med...vet inte..

Moneybrother är för övrigt Bajare han också...

Hon är otroligt vacker, smart (ok, den där natten för två år sedan talar emot det men..) och tjänar mer än mig..helt perfekt alltså..och givetvis utanför min liga iom det jag skrivit..det jag skulle tillföra i ett sånt förhållande är väl ett osunt intresse för sport..och kanske lite tafflig tonårspoesi (vaddå? hjärta och smärta rimmar faktiskt..)..

Nej, nu flög tankarna igen..nu blir det att slå in mantrat..bara vänner, bara vänner, bara vänner..

Fan, klart jag slänger självkänslan överbord för en kyss...självförnedring is the new black...menför att hålla mig på en sansad nivå på kalaset (för inget sådant kommer att hända..)..så är mantrat..bara vänner, bara vänner..sen dricker jag öl tills jag blir otrevlig (en klunk då?)..

Hoppas bara vi får se på melodifestivalen..

Kommentarer
Postat av: Blue

Skulle vilja få bli kallad puma av någon jag med. *ler* men som jag känner mig just nu så är jag inte så mkt till puma iaf så.

Lycka till med jakten..... på puman

Postat av: Jerk

Nja..jag går nog mest in för ölen..lättast så :)
Du får regga dig på msn som ung tjej och hoppas att sambon hittar dig ;)..eller det där kanske var okänsligt av mig..sorry..menade inte så..

2007-03-06 @ 21:22:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Närå ingen fara.

Han har bara pratat med såna han "känner" så jag vet inte vem jag skulle kunna utge mig för att vara bara. *ler*

2007-03-07 @ 12:15:30
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback