Livet i deuces och sjuor..

Ok, jag har blivit utmanad av Annen...
Man ska titta tillbaka i sitt liv i 2:or och 7:or - genom de årtal som slutar på en tvåa eller sjua..
Jag är ganska gammal så det blir tufft, men jag ska göra ett försök..

1977: Jag tror vi flyttade från Falun till Mora (jag föddes i sthlm) och jag fyllde tre..Det här var på den tiden när jag hade långt, blont och lockigt hår som ingen fick klippa (en av mina arbetskamrater har sett ett kort och frågade om jag hade en syster)..efter att ha fått värmeutslag av det tjocka håret blev jag tvångsklippt..

1982: Började andra klass på Kyrkskolan i Malung. Hade precis gjort min första säsong i fotbollen och gjorde min andra i hockeyns värld..hade återigen lite längre hår än normalt...vi bodde i mors föräldrahem på Holarna. Körde bobtävlingar med Mini i backen bakom ladan (samma backe jag åkte slalom i året innan och nästan slet av ledbandet)..somrarna spenderades mestadels hos farmor och farfar i Sörsjön i huset jag numer äger med min lillebror...

1987: Sverige tog VM-guld i hockey. Jag slutade mellanstadiet och började på högstadiet, slutade även spela gitarr för jag tyckte inte det var coolt att släpa med den till skolan. Blev en kort vända ihop med en av de tuffaste och sötaste tjejerna i nian (hade läst om att pupillerna utvidgar sig om man tittar på någon man tycker om, så jag satt och stirrade på henne i matsalen för att se om det stämde..)..hade även min första pettingupplevelse med en RFK på en trappa bakom taxi mitt i smällkalla december...fast likt många chanser till förhållanden i mitt liv fegade jag ur sen..

1992: Andra året på gymnasiet, och det sista i Malung, Mange tog studenten och hade champagne-frukost hemma hos mig. Skolavslutning på Marknaden..fest i dagarna tre. Kenneth & the Knutters en kväll, Perssons Pack en annan..mitt rum såg ut som en krigszon efter den helgens festande. Någon vecka efter marknaden kände jag något konstigt under lakanet..jag hade sovit på glasskärvori en vecka. Var kär i Tess..Till hösten började jag på Soltorgsgymnasiet i Borlänge och blev inneboende i Tjärna ängar. I ishockeyn vann vi juniorernas div 2 överlägset (jag gjorde flest mål av backarna) och vi blev årets Miffare (utmärkelse i Malungs IF). Fotbollen hade jag tagit upp igen efter ett par års vila och en helg blev jag uttagen till både juniormatchen och b-lagsmatchen. De spelades direkt efter varann..det regnade och direkt efter jun-matchen fick jag gå in och byta om till b-lagsdressen..Återigen fegade jag ur ett förhållande (inte med Tess)..

1997: Jobbade på Connecto sedan ett år tillbaka. Redan där hade jag nått mitt mål med min yrkeskarriär..att sitta på kontor..Spelade fortfarande hockey, men nu i b-laget..hade slutat med fotboll efter att laget jag spelat för lagt ner. Vet inte om det var något särskilt med något då..Höll nog på med Maltes skvallerspalt på den tiden. Den som gick ut på hur bra jag var och hur snygg Musse var (är)..knullade väl runt med andra (jag hade inte blivit så fet än..).. I övrigt var det första sommaren sedan -93 som jag inte åkte över till USA och min älskade Patsy...

2002: Stockholmare sedan två år, Far sedan tre år. Bodde i en trea i Rågsved..troligen med Kenneth J. Fet som fan och okysst sedan länge..hade nog slutat som matriale i Stocksund..var coach och spelare för Malung FC i korpen..Började följa Bajen på allvar..Det flyter ihop här..kommer inte ihåg något särskilt. Hade börjat jaga älg året innan..Far min dog 6 dagar innan 2002 började..tror det var ett ganska inget hände-år..lillebror drog väl med mor till AA tror jag...hon skulle kanske dit igen nu...

2007: Har börjat träna på allvar, men för lite händer med vikten och fettet (men fettet ska fan bort nu!). Fortsätter häva ur mig patetiska texter på bloggen och patetiska sms på fyllan. Är för tillfället betuttad i en tjej som bor i Kärrtorp. Har fått en fönsterplats på jobbet, kommer inte på något annat jag vill göra, så jag är kvar där, även om det är dags att byta. Har märkt att jag kan bli förälskad i någon bara av att läsa dennes texter..ja, jag blir iofs förälskad bara någon säger hej till mig (vadå törsta efter uppmärksamhet?) Är stolt över att min dotter är Bajare och ledsen över att hon bor i Skåne..Är i princip oskuld igen..okysst sedan länge..till sommaren tänker jag hänga utanför fyllecellen och se om det ger tur igen...

Och så hade Annen även skrivit om 2012..vill egentligen inte skriva eftersom jag känner att det blir svartsynt, men okej..vi testar får vi se..

2012: Då dotra vägrade hälsa på mig om jag inte skaffade en större lägenhet har jag blivit tvingad att flytta ut till förorten igen (de södra givetvis). Vonsan har äntligen bjudit mig på lunchen. Jag har äntligen blivit av med fettet, men håret har blivit grått och jag upptäcker att det inte bara är utseendet som räknas..jag borde alltså ha jobbat lite med min personlighet också, för jag är fortfarande singel. Ett par enstaka fylle one night stands har det blivit sedan 2007, men inget mer. Jag sitter fortfarande på samma jobb, nu är jag den som varit där längst och jag är fortfarande RFQ-guru, medelåldern har nu ökat till 47, så jag är fortfarande "ung" på kontoret..Givetvis har jag säsongskort på Söderstadion vid det här laget. Mitt vardagsrum är inrett som ett pojkrum med Bajen flaggor i hörnen. Dotra är trots allt fortfarande Bajare (kanske mest av medlidsamhet)..På något sätt har jag inte tagit livet av mig trots tristessen, men nu har jag i desperation börjat att försöka nätdejta bara för att upptäcka att alla kvinnor verkligen är sinnessjuka...

Oj, man märker verkligen vilken positiv person som skrivit detta...

Sen ska man utmana två eller sju personer..Chulls hoppar vi den här gången (hon gjorde det i protest sist..), Vonsan tycker jag ska göra den häringa grejen. Hon är så gammal att det tar en hel kväll för henne att skriva den..
Blue också..nu när jag inte köpte en biljett åt henne får hon trösta sig med detta..
Det blev visst två personer..

Kommentarer
Postat av: Blue

*stööön* *slår pannan mot tangentbordet ett antal gånger*

Mehh, hur nödig var du nu på en skala? ;)

Men jag har konstaterat att eftersom vi är födda samma år *blink* så kopierar jag väl bara av din text rakt av, (nåja byter ut platser och namn sisådär då) och kommer någorlunda smärtfritt undan. Hihi

Närå, jag lovar, jag ska göra ett så tappert försök jag bara kan. ;)

Postat av: Jerk

Hehe..så du har också vunnt div2 för juniorer? Du vet mitt jobb är att vara så dryg som möjligt så du uppskattar din sambo mer...jag ser ut att vara på god väg ;)

2007-03-17 @ 14:45:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Jag har knåpat ihop nåt... men inte publicerat det än... måste ju hitta två att utmana också.

Det blev inte så mkt tjuvkikat alls faktiskt. ;)

Tyvärr har jag inte vett att dissa dryga personer. Sambon är ju dryg han med (på sitt sätt) såååå..... *ler*
Liiite drygare än så får du nog lov att vara.....

2007-03-17 @ 23:23:37
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

jag jobbar på det..om du visste hur dryg jag kan va så..ge mig ditt nummer så ringer jag på okristliga tider och är jobbig ;)

2007-03-18 @ 06:01:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha fylleringer menar du??

Eftersom du brukar ha för vana att försova dig så tror jag icke på att du kan ringa på såna okristliga tider att inte även jag redan är vaken - vare sig det är före eller efter du gått och lagt dig. ;)

Är en redig nattuggla jag med.

2007-03-18 @ 09:26:46
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

yup..fyllreinger..klockan 4 på morgonen och är jobbig..upprepar mig, kan inte tänka logiskt..talar lyriskt om hur skönt det är att gå ensam hem i en död stad..

2007-03-18 @ 13:19:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha ja iofs vid 4 brukar jag sova. Vare sig jag gått och lagt mig tidigt eller sent.

Inte ens om jag varit ute på krogen så är jag vaken vid det taget för allt stänger kl 2 senast och ingen brukar vilja ha nån efterfest *suck* :)

Har en bekant som är på det viset... pratar för sig själv om ingen vill lyssna t o m.

2007-03-18 @ 22:33:28
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

nja..så illa är det inte för mig än att jag pratar med mig själv..här finns ju både 3 och 5-ställen så...

2007-03-18 @ 22:41:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback