Cirkulera, inget att se här..bara en vuxen man med tårar i ögonen, jag menar inget att se här..

-Hej Pappa, grattis på fars dag!

Så enkelt är det att ge mig tårar i ögonen..det räcker om ni låter min dotter ringa till mig...det här föräldraskapet har gjort mig på tok för blödig...

Själv har jag inte haft någon far att ringa till de senaste åren..eftersom han var kräfta tog cancern honom för snart 6 år sedan..han brukade iofs säga att det var tur att han skulle dö snart för om skatteverket började snoka i han ekonomiska förehavanden med sin revisionsbyrå skulle det nog bli fängelse istället..han hade det svårt att få ihop ekonomin så jag antar att det blev lite hipp som happ med allt..för att överleva, det var inte direkt för att leva något lyxliv...

Eeh...meningen var att skriva något sorts hyllningsinlägg till min far och jag outar honom som ekonomisk brottsling..starkt jobbat Jerker, får hoppas du inte skruvar upp dotra likadant..

Det är iaf mindre än 2,5 vecka kvar tills jag får se henne igen..sen blir det mindre än en månad till nästa gång..med lite tur kommer hon känna igen mig med andra ord..

Äsch..nu när jag börjar tänka på hur mycket jag saknar min far och min dotter får jag än mer tårar i ögonen igen..får nog gå ut och skjuta något djur så jag inte får mes-stämpel...

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg

Hej hej!
Kika gärna in på min blogg, där hittar du en massa tips och tricks för att sätta din egen personliga touch på din blogg..=)

Postat av: Jerk

Tack, jag behöver det..hade tänkt göra det någon gång.. :)

2007-11-12 @ 00:36:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Fattar att det är jobbigt med dottern och verkligen med fadern. Får hoppas det känns bättre idag. Klart hon känner igen dig :)

2007-11-12 @ 07:56:59
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Jo, vissa dagar är det så..lyckligtvis är jag så modernt ignorant att det oftast funkar..jag försöker lära mig att leva i en moderat värld ;)

2007-11-12 @ 10:00:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback