No pain, no gain..

Tycker ändå det kan liknas vid mobbing när HR-chefen inte tycker jag ska kunna räkna in så många steg från innebandyn för att jag inte rör mig så mycket "Du bara passar och skjuter, jag däremot springer omkring hela tiden"..
Hon är inte heller mottaglig då jag försöker förklara att det handlar om spelsinne och placeringsförmåga..nästan elakt av henne..

Vidare..på lunchen diskuterade vi åldersfördelningen på företaget och kom fram till att jag var trea på den listan..fast vi hade glömt bort vår nye säljingenjör..efter innebandyn frågade jag hur gammal han var..
- Inte lika gammal som dig iaf..jävla gubbe
-WTF?
-28...

Så fyra alltså..fast så slår det mig...it-gurun är väl två månader yngre än mig? Bara femma alltså..samma placering som på veteran-listan alltså...

Blev kvar på jobbet till halv åtta ikväll..var helt inne i jobbet..helt plötsligt tittade jag på klockan..WTF (ja, igen..upprepning är det nya svarta)..är den kvart över sju? Jag skulle ju gå för minst en kvart sen?!?

I övrigt så upptas mina tankar av smärta..smärta som kommer gå bort..det kommer bli bra..158.5 cm kommer må bra snart...jättesnart..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Vad är det som hänt 158.5? Ligger hon på sjukhus? Förlåt, men jag är inte riktigt uppdaterad här. Glad är jag i alla fall att du är förälskad och kanske kär. Det är så lajbans.

Postat av: Jerk

Hon har blivit opererad..hon är hemma nu, men mår lite knepigt och vill väl känna sig bättre innan det blir tal om romantik..skulle kunna förklara mer, men jag vill inte skriva vad det handlar om här..hon vill nog ha det privat..förälskad och kär..det är grejer det :)

2007-12-03 @ 22:07:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback