Normalt sett är jag glad när hon är lugn...

Läste en mening i mitt förra inlägg...jag menade inte riktigt att jag var glad om dotra inte fick ner någon pizza..jag var glad om det blev något över så jag slipper laga middag på måndag..jag har så dålig fantasi när det kommer till matlagning under veckorna..

Jo, hon fick ner en fjärdedel av pizzan..inget har kommit upp, men hon har mest sovit sen dess..hon vaknade alldeles nyss en vända och jag styrde henne mot madrassen...så nu är soffan min igen..tror hon är frisk nu...om hon bara sover i 10 timmar är nog krafterna tillbaks...

Känns typiskt...jag har inte sett henne sedan september..nästa gång hon kommer hit är om en månad..då blir hon sjuk...

Bra iofs att det var idag (om det nu måste vara någon dag)..inget större inplanerat, bara jag som missade en fotbollsmatch...imorgon ska vi ju på Söderstadion...och på måndag så ska hon och hennes pojkvän (I kid you not) åka med hennes mamma till Götet för att hälsa på någon kompis till dotras mor..och så har hon ett lov till veckan...bra om hon är frisk då..

Och bara för att hon nu har sovit i princip hela dagen så kommer hon garanterat vakna kl.7 och vilja leka eller äta eller något..för er som är vakna så ställs klockan om i natt..så klockan kommer vara 6 på morgonen när hon kryper upp i sängen och låtsasmyser för att sedan väsa med sin gnällröst* att jag borde kliva upp för att göra frukost åt henne...

*= Gnällrösten är rösten hon använder när hon vill att jag ska ge henne något som hon är lite osäker på om hon verkligen kommer att få...godis..frukost...se på tv...middag..

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha ja för ett tag där så lät du bara väldigt egoistisk...

Hoppas dotra piggnar på sig...

Postat av: Nathalie

Man hoppas för din skull att du inte blir smittad :) Men pizza kan man vara utan har jag hört.

Ställa om klockan var det. Det har jag glömt, jag som är så morgontidig vaknar alltså ännu tidigare nu. Öken.

Hoppas ni får en bra dag, utan spyor.

2007-10-28 @ 07:34:54
URL: http://inteforintettt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Blue: det är det nya blåa-Sverige vet du..sköt dig själv ;)
Nat: Jag har klarat mig och dotra är pigg igen..dotra var inte så morgonpigg som jag fruktade imorse..men hon var sagt hungrig ett bra tag innan hon fick sin frukost (pizza & cola) :)

2007-10-28 @ 11:29:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback