Älskvärd, vältränad och ödmjuk...

Fan vad nöjd jag är med mig själv..jag har trotsat regnet och gett mig ut för att träna idag...

Vaknade halv elva..tvekade i ett par sekunder sen klev jag upp, satte på mig träningskläderna och knatade ner till Friskis för att köra ett spinningpass..visserligen bara ett bas-pass eftersom ja sov över medelpasset, men ändå..jag tog mig dit..jag tränade, jag svettades och jag blev ganska slut..

Sen köpte jag frukost och gick hem..nu sitter jag här på väg in i duschen för att tvaga kroppen och raka mig (erkänn, ni skulle vilja vara här just nu??)...så jag blir så söt så inför kvällen..

Funderar att åka in till stan för att kolla rean i derbybutiken..jag behöver en ny halsduk nu när jag söp bort min gamla på juldagen...

Nåväl, kontentan av detta inlägg är att jag är en jätteduktig människa eftersom jag faktiskt gick och tränade i förmiddags..hur kan man inte älska en sån som mig??

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Eh... broderlig kärlek då möjligtvis... ;-) Har du kollat rean? Jag sitter ju med stukad fot här hemma, men jag skikcade en löpare som rapporterade att rean inte var mycket att ha. Inte för min familj i alla fall. Ville i första hand ha bebiskläder (du vet väl att jag ska bli farsa i maj?) och i andra hand nåt åt sambon (hon har alldeles för lite bajenkläder).

Postat av: Jerk

Jodå, jag var dit..den var verkligen värdelös..och jodå, jag kommer ihåg att du ska bli farsa i maj..jag hoppas du planerat det så väl att det är i slutet av månaden (slipper du missa några matcher i allsvenskan ;))..
Kanske jag kunde ha hittat något åt dotra, men hon har ganska mycket Bajenkläder just nu, så hon får vänta tills hon fyller år igen..

2008-01-19 @ 16:45:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback