Anledningen till att mitt matbloggande är på upphällningen...
Hur klarar man av att se ut som en mästerkock med ett par futtiga blodpuddingsskivor på tallriken egentligen?
Jag tror inte jag kan snacka mig ur det här...rätterna har tagit slut...
Kolla in nästa vecka när jag matbloggar mamma scans köttbullar och makaroner med ketchup...
hahaha
Får väl köra på när du dragit igång matbloggen :-). Ser ätbart ut ändå. Köttbullar och makaroner är mat det med.
Ha en bra kväll!
Ketchup skall inte underskattas.
A: Tack..tror jag..
BB: Fast det är ju inget att skryta om, men jag tycker om blodpudding...
tk: Ketchup kan bara överskattas, jag använder knappt ketchup längre till min mat..det är köttbullarna, eller om jag steker hamburgare eller korv :)
Ah ohh jag älskar blodpudding!!
Märtha: visst är det gott? Fast helst ska man ha bacon till också, men i min nya asketiska livsstil får inte bacon plats.. :)
Var är smöret? Ingen blodpudding utan smör vet du väl. Smält smör. Gott som fan!
Rivna morötter till hade kanske festat till bilden lite med färg:) Det fick man ju alltid i skolan...
Blingis: Smör? Det har vi inte i Dalarna..eller i ditt grannhus, måste vara något norrländskt ;)
Skinndrottningen: Nja..jag vet inte om det hade varit så gott..rivna morötter känns mer Lasagne för min del..
Äppelmos!!
Det är såååå gott till blodpudding... jag äter ju inte gärna lingonsylt och morsan tyckte det skulle bli torrt o trist så hon har lärt mig att det ska vara äppelmos.
äppelmos? Du är vansinnig kvinna..det ska vara osötad lingonsylt..punkt! :)