Den sjuka dagen bara fortsätter..

Efter duschningen och rakningen drog jag ut på stadens gator..först till pappersåtervinningen och sen till Ica för att köpa ingredienser till kvällens middag...

Det var på väg hem det skedde..jag gick där längs Ringvägen med rosor på kinden och kände mig snygg..blev så rädd för mig själv..vad är det för känsla??

Jag blev tvungen att ta mg ur det hela..det går inte att ha det så, jag måste förstå vilken division jag spelar i egentligen...så det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa mig framför spegeln..

Nu tror jag inte längre att jag är snygg, men lik förbannat är jag på bra humör..energi har jag också...ska nog gå en riktig promenad senare idag (skriv nu inte att du bara ska gå till Eriksdalshallen och kolla på Bajens damer när de spelar innebandy bara..)..

Så får det bli...


Kommentarer
Postat av: beerbelly

Bra att det känns bättre. Ha en fortsatt bra dag/helg!

Postat av: Jerk

Det ska jag ha BB, det ska jag ha :)
och detsamma..

2008-01-12 @ 15:41:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: ema

Keep that spirit up hörru! Lurar man i sig själv att man är snygg så dröjer det inte länge innan omgivningen också gått på den lögnen! Allt du ser, allt som händer, allt som blir är 90% psyke. Minst! Det är mitt knep och det funkar. Alltid!! Även om det innebär att leva sitt liv i förnekelse och lögn så gör det livet oändligt mkt trevligare! :)

2008-01-12 @ 21:07:06
URL: http://emas.webblogg.se
Postat av: Jerk

Nja, så mycket kan jag nog inte lura mig, att tro att jag är snygg..men ska försöka hålla uppe mitt goda humör iaf.. :)

2008-01-12 @ 22:30:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback