Ledsen, Lidingövägen 1 är rätt svar...

Jag har hamnat i någon sorts överdrivet hurtig fas just nu..ut till Henriksborg? Men jag går väl..det regnar inte så mycket eller blåser..klart jag går..

Och det kändes ganska skönt..jag har trots allt blivit så vuxen att jag numer tar med mig mössan när det blåser kallt..jag har inte på mig den, men den är med på färden iaf..

Kände mig trygg också...är trots allt på Söder, vad kan hända här? Sen slog det mig...nu är jag väldigt nära
Steffos hoods..kände mig plötsligt mindre säker..sänkte ljudet på mp3:an för att inte bli överraskad..skyndade på stegen tills jag kom fram till Danvikstullsbron...sen kände jag mig halvtrygg iaf..även om det är förorten...gick över till nästa kommun och sen var jag framme..gratulerade Henrik på namnsdagen med en Singha...och så tillbaks till pizzerian vid Danviksklippan..

Käka, de andra drack öl..jag är ju i en vit månad så jag drack cola...därefter blev det rundpingis...jag visade mina franska nerver när jag förlorade nästan varje final jag var med i...några vändor i poolen och en del bastu och sedan hem till Henke igen...

Dags för det som kan splittra vänskapsband...sällskapsspel..insåg att min vita månad nog får ta slut nu...så det blev två drinkar...och så Stockholmsspelet...jag och Camilla i ett lag, Muggen och Sumpan och till sist Ola och Henke...det slutade med delad seger för mig och Camilla och Muggen och Sumpan..vilket kan tyckas orättvis eftersom Henke och Ola var de som fixade alla stadsdelarna...men men, det är antal cred som räknas...

Jag och Camilla tog oss aldrig från Vasastan, förutom en kortis ut till Kungsholmen där vi fixade stadsdelsfrågan (eller vad det nu heter), men vi hamnade på en hel del dubbelcred...och egentligen...ska vi var nogräknade...hon är uppvuxen i Huddinge och Älvsjöm jag är född i Nacka..vi borde ju slå Ångermanlandsbönderna...även om det såg ut att bli en riktigt lång kväll ett tag..tror vi hann 1,5 varv innan någon svarade rätt..

Jag imponerade iaf med att kunna vad Lars Leijonbergs förra fru, som är borgarråd, heter...fixade även var SALK-hallen ligger...Henke imponerade med att veta vad SALK står för..sen var Muggen och Sumpan imponerande när de visste var en del museum låg..sanslöst...hur fan vet man det?

Apropå hurtigheten i början..jag har över 18000 steg hittills idag...plus ett spinningpass..så pizzan och de två drinkarna är nog inte så farliga då..

Nu ska jag koncentrera mig på andra halvlek mellan USA och Sverige..ser tungt ut..för lite Bajare på planen..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Låter som en bra och ändå rätt nyttig dag :-)
Ha en bra dag idag med!

Postat av: Jerk

Tyckte också det nyttiga övervägde igår..idag har det hittills blivit en soff-dag, men snart blir det en promenad tror jag :)

2008-01-20 @ 13:41:17
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Stefan

men va fa.. i mina hoods! tyckte att vinden friskade till lite och att man hörde ett svagt "dumdudmdudm" du vet hajjentemat långt bort...

;)

du har inte levat till fullo innan du satt din fot på danvikspizzerian...

2008-01-21 @ 11:34:49
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

Det är tydligt det..Danvikspizzerian ingår i uppfostran på östra Södermalm har jag förstått :)

2008-01-21 @ 13:29:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback