El sugo utmaningo..

Sugbloggen utmanade mig...dags att välja superkraft..han snodde den uppenbara (röntgensyn) direkt, fine tänkte jag..osynlig finns fortfarande kvar..

Den kör jag på..osynlig..alla drömmer vi om att smyga in i damernas omklädningsrum och eeh..få höra vad de egentligen pratar om..precis så...inte för att stå i duschen och titta på när det tvålar in sig inte alls..

*Paus*

4 sekunder senare...var var jag någonstan, just det...osynlig..damernas omklädningsrum...duschen, men fan också..vänta lite igen

*Paus och oljud mycket likt en brunstig myskoxe*

Ytterligare 4 sekunder senare..okej, osynlig...men vad fan är det här? Stålmannens superkrafter?? Han var väl fan aldrig osynlig? Och hur ini helvete ska jag då få se nakna bröst?? VSGBB-klubben måste börja bli aktiv snart..

Hmm..okej..något annat..flyga, lasra upp kassaskåp, slå elaka män...va fan..vråltöntigt..vill jag flyga slår jag på en Lasse Tennander-låt och röker hasch..vem har pengar i kassaskåp nuförtiden?Och ärligt talat, jag är en fridens man, när jag inte är i skogen och ska mörda djur..

Nu vet jag...Backa tiden..den kör jag på..Jag väljer backa tiden..till strax före jag fick denna utmaning och då ska jag slå ut elnätet på östra Södermalm..nej, seriöst..tillbaks till 96-97 någon gång och sedan ändra lite på min inställning till träning, så kunde jag fortsätta vara den taniga pojken jag en gång var..säkert..vad skulle jag då blogga om, om jag inte fick gnälla om hur fet jag är..då skulle jag bara ha en viss sexuell frustration att blogga om (vilket iofs bar den här bloggen i ett och ett halvt år)..

Vad jag helt seriöst skulle göra är att backa tiden till några dagar innan den 15:e november och säga till 158.5 cm att jag inte tycker att det är någon bra idé att träffas innan hennes operation för jag har läst på och det kan bli jobbigt efteråt, det kan bli så jobbigt att något som skulle kunna vara riktigt fint blir förstört och att jag inte vill döda det..att jag vill att vi ska få en riktig chans att göra något fint av det hela..

Så, jag backar tiden..

Utmana andra var det också..Vonsan, Blå, Blingbling, Annika och Systrarna...

Man ska trackbacka också..fan vet vad det innebär..trackbacktrackback..så, det kanske funkar..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hehe ställde mig helt. Jag läste inte att det var enbart superman's krafter man fick ta. Sen väljer du ändå en annan? :). Bra kraft är det nog oavsett anledning.
Ha en bra kväll.

Postat av: Jerk

Men superman åkte ju jättesnabbt runt jorden några varv och räddade Lois Lane i filmen, så jag antog att jag också får göra så, fast några fler varv :)

2008-03-05 @ 08:18:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blå

Fääääärdig!!!! kom o tork... ehhh nä jag börjar om... kom o kolla skulle det vara ju. Hehehe

2008-03-05 @ 11:12:18
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Stefan

aj. jag var inte tydlig nog ser jag. det behöver inte vara supermans krafter. man kan välja batmans superkraft...fast han är väl bara en rik slyngel med för mycket pengar egentligen. vilket ifos är en superpryl.

backa bandet...det är många damer genom åren som samtidigt de sagt "det gör inget. det var skönt ändå" egentligen tänkte "fan om man kunde backa bandet"...

:)

2008-03-05 @ 11:41:57
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

Blå: Du var sagt smartare än mig vad gäller utmaning..pengar är bra, för pengar kan man köpa kärlek :)
Stefan: Ah men va fan..då hade jag garanterat valt att var osynlig ju..om även saliven är det? Nåväl..backa bandet är ändå lockande..Batman har den ultimata superkraften..pengar :)
Haha..jag väljer att inte kommentera det sista med hänvisning till min egen självkänsla :)

2008-03-05 @ 11:46:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blå

*asg*
.
.
Bäst jag inte säger vad jag garvar åt... hehehe

Jovisst är jag smart som fan... ja fick jag välja vilken superkraft som helst så..... ja Batmans pengar är ju inte dåligt. Catwomans egenskaper HAR jag redan ^^ så de behöver jag inte.

Men inte är jag smart nog att fatta vad trackback egentligen ÄR...
Jo det säger sig självt men ändå fattar jag inte på riktigt Äh jag svamlar som vanligt...

2008-03-05 @ 12:13:35
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

:)

2008-03-05 @ 12:49:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Hahahaha "om även saliven är det"
word!

2008-03-05 @ 13:28:27
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

ja, annars kommer de börja undra hur det kommer sig att det börjat läcka 1,60 ovanför golvet..de kan vara uppmärksamma de små liven när det gäller.. :)

2008-03-05 @ 14:59:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

aha du tänker då.. otroligt mycket mer städat än mig. Bra =)

2008-03-05 @ 16:47:22
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Annika

Nu har jag gjort utmaningen =)

2008-03-06 @ 14:49:27
URL: http://www.TheAnnika.blogg.se
Postat av: Jerk

Då ska jag ignorera pappershögarna bredvid mig och kolla :)

2008-03-06 @ 15:33:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback