Borde vara dags för ångesten snart?

Jävla lortstad..lortdomare, lortlag...

Fan vad stolt man måste vara om man håller på Ica..de är på samma nivå som Kalmar var för tre år sen, minus brassarna..satan vad tråkigt lag..ett par gnällkärringar och så några fyrtorn som ska nicka in en boll då och då..slå långt, slå långt, våga fan inte försöka med ett pass efter backen, eller hålla i den, inga tekniska finesser som femmeterspassningar, nej upp med skiten fort som fan..krydda det med en stabil målis och en domare med alzheimers, så har du en del av dagens match..

Den andra delen bestod av ett Bajen som spelade fotboll och gjorde det ganska bra..bästa matchen i år..förutom avsaknaden av mål då..var skönt att slippa förfrusna fötter för första gången i år också..

Så, helt nöjd kan jag inte vara..eftersom vi inte vann, men det kändes lite bättre nu iaf..sen inser jag att jag missar derbyt på onsdag och mår genast sämre igen..bortamatch, inga pengar till biljett och egen match i korpen..korpen får gå före den här gången...det är nog sista gången det krockar i år...

Balkongplanerna tidigare idag gick nästan bra...jag var lika slö i huvudet idag igen, men jag fick en hel del gjort..min tanke om att bli klar på en dag fick jag iofs stryka, men möblerna är inoljade...och halva balkongen..på den andra halvan står möblerna..är det hyggligt väder imorgon tänkte jag göra klart det då..så räkna med att i slutet av helgen är det klart..

Saknade påhejningen som Blingbling utlovade..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jag var faktiskt och spanade. Men då var det då ingen aktivitet alls haha. Kanske råkade va under fotbollen då.

Postat av: Jerk

mja, det fanns väl ganska många stunder under söndagen som det inte var någon aktivitet alls..om det var under fotbollen så borde det synts att en del var gjort iaf :)

2008-05-04 @ 23:56:54
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback